Alias: corporateHeroBlock

Werk doen dat het verschil maakt.

Professional Partners brengt professionals bij de leukste opdrachten in het publieke domein. Jij gaat het verschil maken bij gemeentes, omgevingsdiensten of zorginstellingen. Onze Academy zorgt ervoor dat je beschikt over alle actuele kennis om aan het werk te gaan. Je merkt dat je je bij ons kan blijven ontwikkelen.

Alias: trainingenBlock

Samen maken we er werk van.

Alias: infoListBlock1

+

De pluspunten van Professional Partners!

Jouw voordelen:

  • Diverse opdrachten, krijg veel verschillende ervaringen mee
  • Flexibiliteit in waar je werkt
  • Je ontvangt een uitstekend salaris
  • Blijf je ontwikkelen met onze Academy
  • Een eigen leaseauto of met het OV
  • Een eindejaarsuitkering
  • Groeien in je carrière met Professional Partners

Alias: quoteBlock

Danique - Recruiter
Voordat ik als recruiter aan de slag ging bij Professional Partners had ik hier nog geen ervaring in. Door de interne trainingen heb ik in korte tijd al veel geleerd. Zelfs nadat het programma was afgelopen zijn er nog veel mogelijkheden om me te blijven ontwikkelen. Bij Professional Partners voelde ik me snel thuis door de korte lijnen die er zijn en de gezellige werksfeer.

Alias: trainersBlock

‎ Detacheren staat bij Professional Partners voor flexibele zekerheid.

Met detacheren kan je voor een lange of korte periode voor verschillende opdrachten werken. Zo doe je altijd werk waar je zin in hebt en dat aansluit bij jouw interesse. Je kan carrièremogelijkheden verkennen en verschillende ervaringen opdoen. Bij Professional Partners heb je altijd je eigen contactpersoon waar je terecht kan. Ook hebben wij de leukste borrels waar je jouw collega´s van andere opdrachten ook leert kennen. Je hebt een contract bij Professional Partners. Als jouw opdracht afloopt krijg je gewoon doorbetaald. Je bent dus altijd zeker van een inkomen.

Je merkt al dat detacheren je het voordeel geeft van zekerheid, maar dat je daarnaast bij verschillende opdrachten aan de slag kan. Lijkt goed, dat detacheren en dat is het ook. Detacheren via Professional Partners maakt dat alleen maar beter. We zetten de éxtra pluspunten van werken bij Professional Partners voor jou op een rij.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ , ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Diverse opdrachten, Bij Professional Partners heb je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Je kan dus veel verschillende ervaringen opdoen.

Diverse opdrachten
Bij Professional Partners heb je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Je kan dus veel verschillende ervaringen opdoen.

Flexibiliteit, Onze detacheringscontracten bieden meer flexibiliteit dan traditionele arbeidscontracten. Dit kan betekenen dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen wanneer en waar je werkt.

Flexibiliteit
Onze detacheringscontracten bieden meer flexibiliteit dan traditionele arbeidscontracten. Dit kan betekenen dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen wanneer en waar je werkt.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ , ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ , ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Gevarieerd werk, Onze opdrachten kunnen erg gevarieerd zijn, omdat je vaak te maken hebt met verschillende taken en verantwoordelijkheden bij verschillende opdrachten. Dit kan je werk interessanter maken en je de kans geven om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Gevarieerd werk
Onze opdrachten kunnen erg gevarieerd zijn, omdat je vaak te maken hebt met verschillende taken en verantwoordelijkheden bij verschillende opdrachten. Dit kan je werk interessanter maken en je de kans geven om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Begeleiding en trainingen, Wanneer jouw opdracht is afgelopen vinden wij een nieuwe opdracht voor jou die perfect bij jou past. Ook zorgen wij ervoor dat je over alle laatste kennis beschikt via onze Academy.

Begeleiding en trainingen
Wanneer jouw opdracht is afgelopen vinden wij een nieuwe opdracht voor jou die perfect bij jou past. Ook zorgen wij ervoor dat je over alle laatste kennis beschikt via onze Academy.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ , ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ , ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Mogelijkheden voor groei, Onze opdrachten geven jou de kans om te groeien in je carrière. Je kunt bijvoorbeeld meer ervaring opdoen in bepaalde vaardigheden of verantwoordelijkheden.

Mogelijkheden voor groei
Onze opdrachten geven jou de kans om te groeien in je carrière. Je kunt bijvoorbeeld meer ervaring opdoen in bepaalde vaardigheden of verantwoordelijkheden.

Leuke extra´s, Wist je dat je bij ons nu ook een eindejaarsuitkering ontvangt?
Je bent altijd mobiel. Je krijgt een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken als je dat wilt. Reis je liever met het OV? Ook geen probleem natuurlijk. Daarnaast vind je af en toe een leuk presentje in jouw brievenbus, we denken altijd aan je.

Leuke extra´s
Wist je dat je bij ons nu ook een eindejaarsuitkering ontvangt? Je bent altijd mobiel. Je krijgt een leaseauto die je ook privé kunt gebruiken als je dat wilt. Reis je liever met het OV? Ook geen probleem natuurlijk. Daarnaast vind je af en toe een leuk presentje in jouw brievenbus, we denken altijd aan je.

Alias: infoBlock1

Ja, ik wil werken bij Professional Partners.

Solliciteer!

Heb jij ook zin gekregen om bij Professional Partners aan de slag te gaan? Dat begrijpen we. Bekijk onze vacatures of verstuur een open sollicitatie en kom in contact met Ichelle of een van onze andere recruiters.

Vacatures

Header Recruitment Ichelle

Alias: inschrijvenBlock

Mail Alert

Blijf op de hoogte van jouw nieuwe kansen!

Ontvang updates over vacatures in jouw regio en wij zorgen ervoor dat je er als eerste bij bent.

×
Inloggen
×
Jouw favoriete vacatures
Cookie icon
Wij gebruiken cookies om de statistieken van onze site bij te houden. Meer weten? Lees onze privacyverklaring.