Alias: corporateHeroBlock

Je werkt als ZZP’er

Sluit je aan als associate en ontdek de voordelen voor jou.

Ben jij die ondernemer die graag zelfstandig werkt en van vrijheid houdt? Zelf bepalen waar en hoeveel je werkt? Zelfstandig maar sparren met collega’s trekt jou ook aan? We houden je op de hoogte, denken met je mee en helpen je graag aan geweldige opdrachten.

Alias: zelfstandigen4FotosBlock

Ons associate netwerk

Speciaal voor ZZP'ers hebben we het associate netwerk. Hier blijf je op de hoogte van opdrachten die binnenkomen, wordt er met je meegedacht en kun je meeten met andere ZZP'ers. Wij overleggen met jou wat belangrijk voor je is en denken met je mee. Of het nu gaat om het delen van kennis, het hebben van een vraagbaak, het verzorgen van training en/of coaching of de gezelligheid van borrels en bijeenkomsten. Jij hebt en houdt de regie.

Wil jij hier verder over praten? Stuur dan nu je cv via onderstaande link of kijk hieronder welke opdrachten wij nu beschikbaar hebben.

Schrijf je in
Zeker van opdrachten

Zeker van opdrachten

Zeker van opdrachten

Sparren met collega's

Zeker van opdrachten

Persoonlijke coaching

Zeker van opdrachten

Doorleren in de Academy

Alias: latestVacanciesBlock

Alias: infoBlock

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Professional Partners heeft een groot netwerk. Zo staan wij binnen de overheid in direct contact met alle gemeentes en provincies. Hierdoor krijgen wij een zeer divers palet aan aanvragen binnen. Wat jij ook doet, wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Ook is Professional Partners actief binnen de Zorg. Wil je aan de slag in een academisch ziekenhuis of grote GZ-instelling. Er zijn tal van mogelijkheden.

Bekijk opdrachten

Home 1@2X

Alias: infoBlock11

De Professional Partners Academy

Blijven ontwikkelen

Ook als ZZP'er kun jij je binnen on associate programma blijven ontwikkelen. Via onze academy heb je toegang tot ons hele online aanbod en kun je deelnemen aan trainingen en workshops. Ook bestaat er de mogelijkheid trainingen te geven en te sparren met anderen.

Meer over Professional Partners Academy

Joy

Alias: inschrijvenBlock

Mail Alert

Blijf op de hoogte van interessante opdrachten

Ontvang updates over opdrachten in jouw regio en wij zorgen ervoor dat je er als eerste bij bent.

×
Inloggen
×
Jouw favoriete vacatures
Cookie icon
Wij gebruiken cookies om de statistieken van onze site bij te houden. Meer weten? Lees onze privacyverklaring.