Alias: corporateHeroBlock

Traineeship Milieu

Ga aan de slag als young professional bij Professional Partners

In dit traineeship ontwikkel je jezelf verder door op een van de drie milieu vakgebieden: toezichthouder, vergunningverlener of jurist. Je start met een gezamenlijke training waarin je werken en leren combineert in een van deze milieu vakgebieden. Zo kan jij kijken wat jou het meest trekt voordat je je ergens in specialiseert.

Alias: zelfstandigen4FotosBlock

Traineeship Milieu

Wil jij graag aan de slag als toezichthouder-, vergunningverlener- of jurist milieu maar mis je nog de werkervaring? Het traineeship Milieu biedt voor jou een uitkomst. Je kunt hier breder kijken dan jouw studierichting en daardoor nog alle kanten op gaan! Je start met een praktische training op het gebied van de 3 vakgebieden, waarna je een werk-leertraject start. Hierbij werk je 4 dagen en heb je 1 dag opleiding gedurende een periode van 2 maanden. Daarna zijn er maandelijkse terugkomdagen waarin je gezellig kan bijpraten met je groep en tegelijkertijd vakinhoudelijk en professioneel verder ontwikkelt. Je houdt je bezig met het controleren of bedrijven voldoen aan wettelijke regels, je toetst of milieueffecten van bedrijfsprocessen binnen de wettelijke kaders passen, je adviseert over milieuwetgeving én je hebt goed contact met mensen. Zo heb je impact vanuit de publieke sector aan duurzaam Nederland!

Wil jij hier verder over praten? Stuur dan nu je cv via onderstaande link en solliciteer direct!

Solliciteer direct
Goede training tot toezichthouder-, vergunningverlener- en jurist milieu

Goede training tot toezichthouder-, vergunningverlener- en jurist milieu

Goede training tot toezichthouder-, vergunningverlener- en jurist milieu

Mogelijkheid tot ervaring opdoen

Goede training tot toezichthouder-, vergunningverlener- en jurist milieu

Een goed salaris

Goede training tot toezichthouder-, vergunningverlener- en jurist milieu

Persoonlijke aandacht

Alias: infoBlock11

Traineeship milieu

Wat extra informatie, speciaal voor jou!

Je start met een intensieve week waarin je kennismaakt met een groep van 10-15 trainees zoals jij. Ervaren praktijkdocenten zorgen dat je thuis raakt in milieuwetgeving en andere belangrijke onderwerpen. Het fijne van dit traineeship is dat er volop aandacht is voor jouw ontwikkeling en natuurlijk de gezelligheid! Op vrijdag is er een terugkomdag en de overige dagen ga je aan de slag bij een opdrachtgever onder begeleiding van een mentor. Na 2 maanden super hard gewerkt te hebben kan je daarna aan de slag als Young Professional bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Moet ik meteen al kiezen voor vergunningverlener, toezichthouder of milieujurist? Als je al weet waar je voorkeur naar uitgaat, kun je daar direct voor kiezen. Het fijne is dat je dat ook pas later in het traineeship kunt aangeven nadat je nader hebt kennisgemaakt met het werkveld! Past dit traineeship helemaal bij jou? Verstuur je sollicitatie en we nemen snel contact met je op!

Solliciteer direct

Alias: video

Alias: infoBlock1

Trainee bij Professional Partners

Maak een vliegende start van jouw carrière!

Heb je interesse in een van onze traineeships? Dan vertellen wij jou graag meer. Verstuur je (video) sollicitatie en we nemen snel contact met je op. Wie weet start jij binnenkort met jouw droombaan!

Solliciteer direct

Alias: inschrijvenBlock

Mail Alert

Blijf op de hoogte van onze traineeships

Ontvang updates over traineeships en wij zorgen ervoor dat je er als eerste bij bent.

×
Inloggen
×
Jouw favoriete vacatures
Wij gebruiken cookies om de statistieken van onze site bij te houden. Meer weten? Lees onze privacyverklaring.