Alias: corporateHeroBlock

Traineeship Bouw

Ga aan de slag als young professional bij Professional Partners

In dit traineeship ontwikkel je jezelf verder door als toezichthouder of als vergunningverlener. Je start met een gezamenlijke training waarin je werken en leren combineert in een van deze vakgebieden. Zo kan jij kijken wat jou het meest trekt voordat je je ergens in specialiseert.

Alias: zelfstandigen4FotosBlock

Traineeship Bouw

Wil jij graag aan de slag als toezichthouder of vergunningverlener bouw maar mis je nog de werkervaring? Het traineeship Bouw biedt een uitkomst. Je start met een praktische training op het gebied van de 2 vakgebieden, waarna je een werk-leertraject start. Hierbij werk je 4 dagen en heb je 1 dag opleiding gedurende een periode van 2 maanden. Daarna zijn er maandelijkse terugkomdagen waarin je gezellig kunt bijpraten met je groep en tegelijkertijd vakinhoudelijk en professioneel verder ontwikkelt. Als vergunningsverlener houd je je bezig met het controleren of bouwplannen voldoen aan de wettelijke en lokale regels, stuurt en bewaakt het proces van vergunningverlening, stelt vergunningen op, signaleert risico's en jee hebt goed contact met mensen. Als toezichthouder controleer je of bouwwerkzaamheden volgens de vergunning en het bouwbesluit worden uitgevoerd, je controleert of bedrijven en inwoners de wet- en regelgeving naleven, inspecteert bouwkundige voorzieningen en geeft voorlichting en informatie. Zo maak je impact vanuit de publieke sector!

Wil jij hier verder over praten? Stuur dan nu je cv via onderstaande link en solliciteer direct!

Traineeship Bouw
Goede training tot toezichthouder en vergunningverlener bouw

Goede training tot toezichthouder en vergunningverlener bouw

Goede training tot toezichthouder en vergunningverlener bouw

Mogelijkheid tot ervaring opdoen

Goede training tot toezichthouder en vergunningverlener bouw

Een goed salaris

Goede training tot toezichthouder en vergunningverlener bouw

Persoonlijke aandacht

Alias: infoBlock11

Traineeship bouw

Wat extra informatie, speciaal voor jou!

Je start met een intensieve week waarin je kennismaakt met een groep van 10-15 trainees zoals jij. Ervaren praktijkdocenten zorgen dat je thuis raakt in bouwwetgeving en andere belangrijke onderwerpen. Het fijne van dit traineeship is dat er volop aandacht is voor jouw ontwikkeling en natuurlijk de gezelligheid! Op vrijdag is er een terugkomdag en de overige dagen ga je aan de slag bij een opdrachtgever onder begeleiding van een mentor. Na 2 maanden super hard gewerkt te hebben, kun je daarna aan de slag als Young Professional bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Moet ik meteen al kiezen voor vergunningverlener of toezichthouder? Als je al weet waar je voorkeur naar uitgaat, kun je daar direct voor kiezen. Maar je kunt ook eerst kennismaken met het werkveld en later in het traineeship kiezen! Past dit traineeship helemaal bij jou? Verstuur je sollicitatie en we nemen snel contact met je op!

Traineeship Bouw

Alias: infoBlock1

Trainee bij Professional Partners

Maak een vliegende start van jouw carrière!

Heb je interesse in een van onze traineeships? Dan vertellen wij jou graag meer. Verstuur je (video) sollicitatie en we nemen snel contact met je op. Wie weet start jij binnenkort met jouw droombaan!

Traineeship Bouw

Alias: inschrijvenBlock

Mail Alert

Blijf op de hoogte van onze traineeships

Ontvang updates over traineeships en wij zorgen ervoor dat je er als eerste bij bent.

×
Inloggen
×
Jouw favoriete vacatures
Wij gebruiken cookies om de statistieken van onze site bij te houden. Meer weten? Lees onze privacyverklaring.