Tom de Ouden bij Professional Partners

Meer weten?

Tom kan je meer vertellen

Meer info

Ontwikkeling & Expertise

Tom
de Ouden

Meer weten over Tom?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Tom de Ouden - Manager Ontwikkeling & Expertise

Maak kennis met Tom, onze manager Ontwikkeling en Expertise.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Tom, Ik ben de 40 inmiddels gepasseerd en ik ben geboren en getogen in Purmerend. Na mijn studie Communicatie (Management) aan InHolland Amsterdam heb ik verschillende banen gehad. Per toeval kwam ik in aanraking met het vakgebied schuldhulpverlening. Dat leek mij wel wat en na enkele sollicitaties begon mijn loopbaan als schuldhulpverlener. Ik heb veel verschillende functies binnen de schuldhulpverlening uitgevoerd. Bij Professional Partners hou ik mij vooral bezig met de aspecten ‘ontwikkeling en expertise’.

In mijn vrije tijd ga ik graag met de kids op pad. Of gewoon gezellig thuis blijven met het gezin. Het is vaak al druk genoeg. Daarnaast fiets ik regelmatig. Verstand op nul, hard trappen en lekker met je kop in de wind. Dat vind ik heerlijk.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik werk nu ruim een jaar (weer!) voor Professional Partners. Ik heb vroeger al eens eerder voor de organisatie gewerkt. Toen meer in de rol van opleider van het eerste Young Professional Programma. Dat was een gaaf project met uiteindelijk een tevreden opdrachtgever. Nu is mijn rol wat breder. Ik ga over de onderdelen ‘ontwikkeling en expertise’. Samen met de andere vakgroepleiders (van de disciplines Jeugd, Wmo en Werk & Inkomen) zorgen we ervoor dat onze professionals zich verder kunnen ontwikkelen. We geven verschillende Masterclasses (verdieping van vakkennis) en praktijkgerichte Workshops (aanleren of aanscherpen van vaardigheden). We weten namelijk dat onze professionals behoefte hebben aan doorontwikkeling in de breedste zin van het woord. En onze opdrachtgevers zijn natuurlijk ook op zoek naar goed gekwalificeerde professionals. Zo helpen we elkaar.

Mijn rol als opleider heb ik overigens niet helemaal losgelaten. Veel opdrachtgevers hebben uiteraard ook een opleidingsbehoefte. Ik verzorg dan ook met regelmaat een opleidingsprogramma voor verschillende opdrachtgevers. Dit doe ik met heel veel plezier.

Mijn doelen? Onze professionals beter maken. En samen met de andere vakgroepleiders de belangrijke ontwikkelingen in onze organisatie opnemen, zodat we allemaal up to date blijven.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik denk dat het belangrijk is dat je iets doet waar je energie van krijgt. Als je dan ook nog eens open staat om van anderen te leren, jouw eigen kennis en ervaring deelt en af en toe lol trapt, dan komt het wel goed. Daarnaast moet je ook durven en soms gewoon doen.

Professional Partners is een organisatie waar de focus ligt op jou als professional en als persoon. Wie ben je? Waar ben je goed in en wat zou je willen? De menselijke maat spreekt mij ontzettend aan. Als je hard werkt en daarvoor waardering ontvangt, werkt dat ontzettend motiverend. Je wordt gezien.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Het is niet voor niets dat ik weer ben teruggekomen. Het is echt een leuk bedrijf om voor te mogen werken met fijne collega’s. Kom gewoon eens een bak koffie drinken. No strings attached. 

Ben je benieuwd wat we allemaal doen om jou de kans te geven om jezelf door te ontwikkelen? Bel of mail mij gerust.

Fijne dag en hopelijk tot binnenkort!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.