Sebastiaan Coops bij Professional Partners

Meer weten?

Sebastiaan kan je meer vertellen

Meer info

Junior Projectleider

Sebastiaan
Coops

Meer weten over Sebastiaan?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Sebastiaan Coops - Junior Projectleider

Deel kort iets over jezelf

Ik ben Sebastiaan Coops en sinds september 2020 ben ik junior projectleider bij Professional Partners. Vanuit mijn opleiding geschiedenis ben ik gewend om veel en complexe informatie begrijpelijk en interessant te maken voor anderen. Ik ben creatief en ik merk dat ik mijn creativiteit goed kwijt kan in mijn werk doordat het heel wisselend en uitdagend is.

Oorspronkelijk ben ik een Groninger, nu woon ik al een paar jaar in het mooie Den Haag. Hoe leuk de stad ook is, ik mis vaak nog het genot om een overheerlijke ‘aaierbal’ (een eierbal) te eten. Gelukkig maakt Den Haag veel goed. Naast mijn werk bij Professional Partners doe ik bestuurswerk bij de roeivereniging in Den Haag en ben ik galleriemedewerker in een kunstgallerie.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Tijdens mijn werk krijg ik veel nieuwe en vaak heel verschillende projecten om mee aan de slag te gaan. Mijn hoofdproject daarin is onze bedrijfsschool die wij Academy noemen. Het doel daarin is dat wij bij Professional Partners uitgaan van de kracht van mensen zelf. Wij willen mensen zich laten ontplooien en bieden hen daarvoor alle ruimte door middel van ons aanbod van trainingen en opleidingen. Onze motivatie is dat we onze medewerkers zo goed mogelijk op hun plaats willen laten voelen, onzekerheden weg te nemen en het beste uit zichzelf te halen.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik wil al het werk dat ik doe altijd inspirerend en leuk te maken. Alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. Ik voel mij het best als ik iets lastigs en ontoegankelijks kan ombouwen tot iets leuks en interessants. Als ik anderen hier in mee kan nemen weet ik dat ik het beste uit mijzelf heb gehaald.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Zorg er voor dat jij dingen doet waar jij energie van krijgt. Alleen op die manier kan jij je verder ontwikkelen. En ontwikkelen doe je altijd, zelfs als je het niet door hebt! Leren stopt namelijk niet als je de boeken dicht hebt gedaan maar leren komt uit ervaring. Het is dat aspect van ontwikkelen waar je op moet focussen.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.