Rutger de Hoon bij Professional Partners

Meer weten?

Rutger kan je meer vertellen

Meer info

Marketing

Rutger
de Hoon

Meer weten over Rutger?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Rutger de Hoon – Specialist Social & Online Media

Maak kennis met Rutger, chef online.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Rutger. Ik ben 28 jaar oud en geboren en getogen in Den Haag. Tijdens mijn studie Communicatie (Reclame, Media & Design) aan InHolland Den Haag ben ik werkzaam geweest in de horeca en vervolgens als Content Marketeer. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Professional Partners als Specialist Social & Online Media. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en ben ik een groot voetbalfan (Feyenoord).

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik werk nu ruim twee jaar als Specialist Social & Online Media bij Professional Partners. Dit betekent dat ik mij bezighoud met alle online uitingen van het bedrijf, waaronder video’s, social media posts, mailing campagnes, het beheren van de website en diverse online marketingactiviteiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de bewaking van onze huisstijl en heb ik hard meegewerkt aan de totstandkoming van onze nieuwe website die in februari 2020 “live” is gegaan. Een groot en variërend pakket aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden, maar wel superleuk om te doen. Elke dag heb ik de mogelijkheid om te leren en krijg ik nieuwe inzichten wat beter kan.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie met heel veel ambitie. Het is mijn doel om de organisatie naar de ‘next level’ te brengen op het gebied van online media. Dit houd in dat ik bewust en graag veel gebruik maak van video en onze professionals daarin wil meenemen. Met het gebruik van video vind ik dat wij Professional Partners, en dan vooral wie wij zijn en waar wij voor staan, het beste kunnen overbrengen. Sowieso staan onze collega’s, hoe kan het ook anders, altijd centraal!

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik vind het een ontzettend leuke organisatie om voor te werken en ben blij dat ik daar dagelijks deel van uit mag maken. In een jaar tijd hebben wij ons op meerdere vlakken op een hele positieve manier ontwikkeld. Vooral als ik zie welke stappen wij het afgelopen jaar hebben gezet als het gaat om “online media”, dan maakt dat mij trots. Op kantoor werken wij met zo’n twintig collega’s in een fijne omgeving waar iedereen heel eerlijk en direct tegen elkaar is. Daarmee halen we het beste in elkaar naar boven. Er gebeurt dagelijks een hoop en er is ruimte voor veel eigen initiatief. Ik vind het leuk om nieuwe campagnes of video’s te bedenken, op te zetten en uit te werken.

Daarnaast hecht Professional Partners veel waarde aan zelfontwikkeling. Doorlopend worden meerdere workshops & masterclasses door het hele land aangeboden en in de nabije toekomst kunnen deze workshops en masterclass zelfs online worden gevolgd.

We lunchen dagelijks samen waar we altijd aandacht voor elkaar hebben. Professional Partners heeft een erg leuk team en daarom ga ik ook dagelijks met plezier naar mijn werk toe.  

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Ik zou zeggen; neem eens kijkje op onze website en vertel mij wat ik nog beter kan doen om de 'customer journey' te verbeteren. Ik wil mijzelf constant blijven ontwikkelen en jullie kunnen daarbij helpen! Voor tips, vragen of opmerkingen nodig ik jullie graag uit om contact met mij op te nemen.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en wie weet tot snel!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.