Renée Ooms bij Professional Partners

Meer weten?

Renée kan je meer vertellen

Meer info

Recruiter

Renée
Ooms

Meer weten over Renée?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Renée Ooms - Recruiter

Maak kennis met Renée, een van onze recruiters.

Deel kort iets over jezelf:

Mijn naam is Renée Ooms en ik ben sinds oktober 2019 onderdeel van de ‘Professional Partners familie’. Na mijn opleiding tot Managementassistente (even wat anders) heb ik in deze en veel vergelijkbare functies gewerkt. Vervolgens besloot ik ongeveer vier jaar geleden dat ik een overstap wilde maken naar iets heel anders. Dan rijst de grote vraag natuurlijk; “Wat past bij mij?”

Ik kwam toen bij de functie van recruiter terecht. Het contact met mensen, de afwisseling én het maatschappelijke aspect van het beroep is iets dat mij destijds direct erg aansprak en in de praktijk is dat ook zo gebleken! Ik doe dit werk nu vier jaar met veel plezier en sinds kort dus bij Professional Partners. Al voelt het alsof ik er al veel langer werk!

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het leggen en hebben van sociaal contact met leuke mensen. In mijn privéleven is dat eigenlijk niet anders. Ik doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Uitgebreid lunchen, films kijken en kletsen over van alles en nog wat. Ik woon met mijn gezin (vriend, dochter en tweede op komst) in het centrum van Rotterdam. Natuurlijk is een van mijn favoriete tijdsbestedingen ook om tijd door te brengen met hen.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Zoals ik al eerder vertelde ben ik werkzaam als recruiter bij Professional Partners. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het in contact komen met leuke, goede, enthousiaste professionals. Wat Professional Partners onderscheidend maakt is dat mensen centraal staan en het hart vormen van onze organisatie. Wij werken niet vanuit opportunisme om een opdracht te vervullen. Als je als mens én als professional bij ons past en wij bij jou, dan gaan we er samen voor! Dat maakt het voor mij elke keer weer een uitdaging om iemand zo goed mogelijk te leren kennen. Wat is voor diegene écht belangrijk? Waar krijgt iemand energie van?

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Ik spreek dagelijks interessante mensen en krijg heel veel leuke en positieve feedback. Dit maakt mij gelukkig in wat ik doe en geeft mij extra energie en motivatie om ons geweldige team van professionals verder uit breiden.

En, niet minder belangrijk, ik heb op kantoor leuke, lieve en betrokken collega’s! Ik ben met open armen ontvangen. Dat was zo fijn! Ik voelde mij direct thuis.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Nou, dat je vooral contact met mij op moet nemen als het je leuk lijkt om mijn collega te worden, haha!

En nu serieus; het is oprecht een heel leuk bedrijf om onderdeel van te zijn. Jouw wensen en ambities staan centraal, er wordt naar je geluisterd en er is volop ruimte om je te ontwikkelen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om met enthousiastelingen in contact te komen. Dus neem gerust contact met mij op! Ik leer je graag beter kennen.

Ik hoop tot snel!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.