Samen zijn wij Professional Partners: Remco van Amersfoort - Vakgroepleider Werk & Inkomen

Maak kennis met Remco, onze vakgroepleider Werk & Inkomen.

Deel kort iets over jezelf

Ik ben Remco van Amersfoort. Ik ben 41 jaar oud. Getrouwd en binnenkort de eigenaar van vier kinderen. Door mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening in Den Haag komen wonen. Na ruim 20 jaar in de Haagse regio verhuis ik binnenkort om van het Twentse landschap te gaan genieten.

In mijn vrije tijd ga ik graag parachutespringen, uit eten met mijn vrouw en maak ik culturele uitstapjes met mijn gezin. Wellicht ga ik in de toekomst ook voetbal kijken bij FC Twente.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik werk nu twee jaar als senior adviseur bij Professional Partners. Ik ben inzetbaar in diverse rollen. Bijvoorbeeld als kwaliteitsmedewerker of beleidsmedewerker. Binnen Professional Partners ben ik ook lid van het operationeel managementteam. Binnen dit team bespreken we met de directeuren hoe we Professional Partners verder kunnen versterken en verbeteren.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik doe werk dat ik leuk vind en werk in een omgeving waarin ik zie dat ik een meerwaarde ben voor anderen. Binnen Professional Partners en bij opdrachtgevers heb ik fijne collega’s met wie ik goed samenwerk. Dagelijks maken we de wereld voor onze klanten weer wat mooier.

Daarnaast hecht Professional Partners veel waarde aan zelfontwikkeling. Doorlopend worden meerdere workshops & masterclasses door het hele land aangeboden en in de nabije toekomst kunnen deze workshops en masterclasses ook online worden gevolgd. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de totstandkoming hiervan en om zo’n masterclass te verzorgen.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Samenwerken doe je niet alleen.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.