Nicolette Dinkela bij Professional Partners

Meer weten?

Nicolette kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Nicolette
Dinkela

Meer weten over Nicolette?

Klik hier

088 - 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Nicolette Dinkela - Regiomanager Zorg

Maak kennis met Nicolette, onze Regiomanager Zorg.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Nicolette. Ik ben de 40 inmiddels gepasseerd en geboren in Leiden en getogen in Leidschendam-Voorburg. Iets meer dan 3 jaar geleden ben ik verhuisd naar Elsloo in Friesland voor de liefde. Daar hebben wij samen een oude boerderij gekocht, waar wij naast ons werk ook nog druk zijn met het verbouwen daarvan. Mijn vriend heeft al 4 kinderen in de leeftijd van 16 tot 28, dus inmiddels heb ik ook een rol als stiefmoeder (bonusmoeder). In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand met onze hond Tess, onderneem ik leuke dingen met familie en vrienden en ga ik graag uit eten. Aangezien mijn familie in het westen woont, wordt het nu vaak meteen een logeerpartij!

Voordat ik bij Professional Partners aan de slag ging ben ik in Den Haag werkzaam geweest als apothekersassistent in diverse openbare apotheken, om daarna de keuze te maken om de detachering in te gaan. Daarnaast volgde ik tegelijkertijd een studie Psychologie. Beiden vond ik erg leuk en heb ik erg veel van geleerd. Binnen de detachering ben ik werkzaam geweest bij openbare apotheken, apotheekhoudende huisartsen, poliklinische apotheken en ziekenhuisapotheken. Vervolgens ben ik gaan werken in een ziekenhuisapotheek en heb daar veel mogen doen zoals het meedenken met en het uitrollen van de medicatieverificatie. Eerst alleen ontslag en preoperatief, vervolgens ook naar medicatieverificatie bij opname op de Intensive Care. Hier kwam veel overleg met verschillende afdelingen bij kijken, zodat iedereen de meerwaarde hiervan inzag. Tegelijkertijd fuseerden we met twee andere ziekenhuizen in de Haagse regio en stapten we over naar een nieuw computersysteem genaamd HIX. Ook daar mocht ik mijn steentje bijdragen als key-user. Deze vernieuwingen en veranderingen gaven mij enorm veel energie. Dit is iets waar ik zeer gelukkig van word.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik werk nu ruim twee jaar als regiomanager Zorg bij Professional Partners in de regio Noordoost-Nederland. Dit betekent dat ik mij bezighoud met het selecteren, aannemen en plaatsen van (nieuwe) zeer gemotiveerde apothekersassistenten en GZ-psychologen. Verder onderhoud en zoek ik contact met (nieuwe) opdrachtgevers en ga ik daar natuurlijk ook langs.

Ook geven we colleges op verschillende ROC ’s. Dit doen we samen met de professionals die bij ons in dienst zijn en in overleg met de opdrachtgever, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuisapotheek. Dit organiseren wij, zodat de nieuwe lichting apothekersassistenten ook op de hoogte is van wat er buiten de openbare apotheek allemaal nog meer mogelijk is. Erg leuk om onze ervaringen te delen en over te mogen dragen aan deze enthousiaste groepen!

Wij zijn een snelgroeiende organisatie met heel veel ambitie. Het is mijn doel om de opdrachtgever en de professional samen van een juiste klik te voorzien, zodat wij daarin het verschil maken! Ik wil graag weten wie de ander is en op deze manier een goede aansluiting weten te vinden, zodat iedereen meer dan tevreden is.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik vind Professional Partners een ontzettend leuke organisatie om voor te werken en ben blij dat zij mij de kans hebben gegeven om mij weer op een ander vlak te ontwikkelen, maar met voldoende overlap zodat ik ook nog kan putten uit eerdere ervaringen. Op deze manier kan ik van meerwaarde zijn. Op kantoor werken wij met zo’n twintig collega’s in een fijne omgeving waar iedereen heel eerlijk en direct tegen elkaar is. Daarmee halen we het beste in elkaar naar boven. Iedere maand ga ik een dag naar ons hoofdkantoor in Zoetermeer om daar ook even te connecten met mijn directe collega’s en nieuwe collega’s te ontmoeten tijdens de Onboardingsdag. Verder woon en werk ik in het noorden van Nederland, maar heb ik natuurlijk dagelijks contact met mijn collega’s. Er gebeurt een hoop en er is ruimte voor veel eigen initiatief.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Wanneer jij als GZ-psycholoog of apothekersassistent denkt: “Ik ben toe aan iets nieuws en ik zou graag meer willen leren en mij breder willen ontwikkelen; Laat dan wat van je horen!” Dan kom ik graag met jou in contact. Wellicht is detachering ook wel iets voor jou?

Ik zou zeggen; neem eens kijkje op onze website! Voor tips, vragen of opmerkingen nodig ik jullie graag uit om contact met mij op te nemen. Hopelijk tot snel!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.