Misja van der Heiden bij Professional Partners

Meer weten?

Misja kan je meer vertellen

Meer info

Backoffice

Misja
van der Heiden

Meer weten over Misja?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Misja van der Heiden - HR Backoffice medewerker

Maak kennis met Misja, onze backoffice medewerker.

Deel kort iets over jezelf

Ik ben Misja, 27 jaar en ik woon samen met mijn hond Bracha in Rotterdam. Ik ben Rotterdammer in hart en nieren: Mouwen opstropen en gaan! In mijn vrije tijd zwem ik graag, wandel ik met mijn trouwe viervoeter of ben ik met mijn vrienden en familie.

Bij Professional Partners ben ik terecht gekomen via een tip van een oud-collega van één van mijn vorige werkgevers. Hij vertelde mij over het bedrijf en dat zij op zoek waren naar iemand met een sterk gevoel voor administratieve processen. Na mijn sollicitatiegesprek was ik direct om. Ik had de indruk dat er gekeken werd naar wie ik was als persoon en hoe mijn kwaliteiten iets zouden kunnen bijdragen aan het bedrijf. Tot op de dag van vandaag voelt dat nog steeds zo.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik ben HR Backoffice medewerker. Dat betekent, dat als er iets geregeld moet worden voor één van mijn collega’s, dat dit bij mij terecht komt. Met de hoeveelheid collega’s op kantoor en gedetacheerd is er genoeg te doen. Dat varieert van het opstellen van een arbeidsovereenkomst tot het regelen van een leaseauto. En er zijn eigenlijk ook elke dag weer uitzonderingen op mijn werkzaamheden. Lekker druk dus en veel afwisseling!

Naast mijn werkzaamheden op de HR Backoffice ondersteun ik ook het “management”. Dat zeg ik tussen aanhalingstekens, want Professional Partners is een hele platte organisatie. We zien elkaar allemaal als collega of je nou op kantoor zit of in het werkveld staat bij de gemeente of apotheek, maar zoals in elk bedrijf is er altijd een eindverantwoordelijke. En als diegene iets geregeld wil hebben dan help ik daar ook graag bij.

Regelen, organiseren en ondersteunen van mijn collega’s dat is de essentie van mijn rol binnen Professional Partners.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Na mijn studie Geschiedenis heb ik een aantal banen gehad (waaronder zelfs even het leger), maar was ik nergens volledig op mijn plek, totdat ik bij Professional Partners kwam. Hier heb ik leuke werkzaamheden, leuke collega’s én het is uitdagend. Het werk dwingt mij elke dag het maximale uit mijzelf te halen. Ik leer dagelijks enorm veel op de werkvloer. Soms is dat praktische of theoretische informatie die ik kan gebruiken voor mijn werkzaamheden, maar soms zit dat ook in persoonlijke ontwikkeling waar ik ook veel aan heb in mijn privéleven.

Naast dat ik elke dag probeer het best uit mezelf te halen probeer ik ook elke dag het beste uit Professional Partners te halen. Dat is denk ik ook wat het verschil maakt bij ons, want iedereen staat daar zo in.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Je werk is een groot onderdeel van je leven en als je de kans hebt om iets te doen waarbij je én plezier hebt én je zelf ook uitdaagt: Pak die kans dan!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.