Mirela Besirevic bij Professional Partners

Meer weten?

Mirela kan je meer vertellen

Meer info

Backoffice

Mirela
Bekkers-Besirevic

Meer weten over Mirela?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Mirela Bekkers-Besirevic - Supportmedewerker

Maak kennis met Mirela, onze supportmedewerker.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Mirela, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Rijswijk. In augustus 2019 ben ik getrouwd met mijn man waar ik al heel wat jaren gelukkig mee ben.

Ik ben 6 jaar, met veel plezier, werkzaam geweest in de woonbranche. Na die periode was ik toe aan iets anders en ben ik op zoek gegaan naar een leuke functie waarbij ik meer “achter de schermen” mijn steentje kan bijdragen. Gevoelsmatig past dat het allerbeste bij mij. Na mijn verhuizing van Alblasserdam naar Rijswijk heb ik mijn plek gevonden dichterbij huis, bij Professional Partners. Naast mijn werk ben ik graag in het bijzijn van mijn vrienden. Ik reis graag en ik ben regelmatig in de sportschool te vinden.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Mijn rol binnen Professional Partners is supportmedewerker.

Het woord supportmedewerker zegt het eigenlijk al, ik steun mijn collega’s daar waar nodig. Het leuke aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is, wat inhoud dat ik veel verschillende werkzaamheden uitvoer. Zo houd ik mij onder meer bezig met het controleren van de uren van onze professionals, het versturen van de urenstaten, het in orde maken van overeenkomsten en alle facilitaire taken binnen Professional Partners. Tussendoor komen er altijd nog extra werkzaamheden voorbij en dan sta ik altijd klaar om mijn collega’s hierbij te helpen.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Doordat mijn werk gevarieerd is ben ik altijd met verschillende werkzaamheden bezig, waardoor ik altijd weer met een frisse blik en energie aan iets nieuws begin. Hier geniet ik het meeste van.

Daarnaast hebben wij een ontzettende leuke sfeer op kantoor. Eerlijke en fijne collega’s, waardoor ik met veel plezier naar mijn werk ga. We lunchen dagelijks samen in ons bedrijfsrestaurant of we wandelen naar het nabij gelegen winkelcentrum voor een heerlijk broodje, salade of iets dergelijks.

In mijn vrije tijd houd ik van reizen of het nou een citytrip of een strandvakantie is, ik kan van allebei erg genieten. Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. In die tijd laad ik mijzelf op om bij terugkomst weer gemotiveerd en enthousiast aan het werk te gaan. De combinatie van hard werken en momenten kiezen om te ontspannen is voor mij de juiste. Op deze manier haal ik dagelijks het beste uit mijzelf.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Wees te allen tijde jezelf en geniet van wat je doet! ‘Sometimes you win, sometimes you learn’.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.