Kaylee van Welt bij Professional Partners

Meer weten?

Kaylee kan je meer vertellen

Meer info

Recruiter

Kaylee
van Welt

Meer weten over Kaylee?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Kaylee van Welt - Recruiter

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Kaylee van Welt. Ik ben 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam. Als je met mij praat kom je er al snel achter dat ik geen echte Rotterdammer ben. Ik ben namelijk een geboren en getogen Brabander uit Breda, maar voor de liefde ben ik begin 2020 naar Rotterdam verhuisd.

Ik heb een mbo-diploma Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening op zak. Hierna ben ik doorgestroomd naar het hbo en in 2020 heb ik mijn diploma Sociaal Juridische Dienstverlening behaald. Na mijn afstuderen ben ik gestart aan het traineeship schuldhulpverlening (SHV) bij Professional Partners. Ik ben tijdens dit traineeship ongeveer 10 maanden werkzaam geweest als schuldhulpverlener bij de gemeente Hoeksche Waard. In deze periode ben ik erachter gekomen dat het vak schuldhulpverlening toch niet bij me past. Vandaar dat ik de switch heb gemaakt van trainee SHV bij Professional Partners naar recruiter. Een hele leuke stap!

In mijn vrije tijd reizen mijn vriend en ik graag. We houden ervan om samen nieuwe, mooie plekken te ontdekken. Ook ben ik een echte Bourgondiƫr en houd ik ontzettend van lekker eten en een wijntje. Voor een terrasje of een leuk festival kun je me ook altijd uitnodigen.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik ben recruiter bij Professional Partners. Als recruiter ben ik altijd op zoek naar leuke, enthousiaste en getalenteerde professionals. Ik ben dan wel gestopt met schuldhulpverlening maar ik heb zeker nog interesse in het sociaal domein. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn ervaring binnen schuldhulpverlening en mijn gemeentelijke ervaring mee te nemen in mijn werk als recruiter.

Het mooie aan het werk als recruiter bij Professional Partners is dat de werkwijze er hier ietwat anders uitziet dan bij vele andere vergelijkbare organisaties. Bij Professional Partners stellen we de professional centraal. Dit houdt in dat wij het belangrijk vinden dat de professional aangeeft wat voor hem of haar belangrijk is. Waar wil diegene zich nog in ontwikkelen? Waar krijgt iemand energie van? Vanuit Professional Partners proberen we hier op onze beurt aan bij te dragen en aan te sluiten op iemands behoeftes.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik heb me vanaf het eerste ogenblik thuis gevoeld bij Professional Partners. Uiteraard wist ik niet dat toen ik hier als trainee binnenstapte, ik uiteindelijk de functie van recruiter zou bekleden. Het is niet gelopen zoals ik me op voorhand had voorgenomen. Desondanks heb ik nog geen moment spijt gehad van deze switch. Professional Partners heeft mij de kans gegeven om binnen de organisatie mezelf te blijven ontwikkelen en ze hebben mij gestimuleerd om een risico te nemen en het roer om te gooien. Ik voelde me comfortabel genoeg om dit te kunnen doen en daar ben ik Professional Partners dankbaar voor. Het is een leuke, leerzame maar vooral gezellige werkplek!

Wat zou je anderen willen meegeven?

Ik ben er de afgelopen tijd achter gekomen dat het onwijs belangrijk is dat je lekker in je vel zit op je werk en dat je energie krijgt van wat je doet. Luister naar je gevoel. Uiteindelijk ben jijzelf degene op wie je het beste kunt vertrouwen.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.