Ilona Vrieze bij Professional Partners

Meer weten?

Ilona kan je meer vertellen

Meer info

Recruiter

Ilona
Vrieze

Meer weten over Ilona?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Ilona Vrieze - Recruiter

Maak kennis met Ilona, een van onze recruiters.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Ilona Vrieze, 34 jaartjes jong en ik woon samen met mijn partner en twee kids in Zoetermeer. Ik ben geboren en getogen in Hilversum, maar voor de liefde ben ik deze kant opgekomen. Ik heb ruim 8 jaar bij een uitzendbureau gewerkt waarbij ik altijd veel energie kreeg om professionals en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Nu werk ik alweer ruim drie jaar met veel plezier bij Professional Partners, een mooi bedrijf om onderdeel van te zijn!

In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden en samen te genieten van mijn gezin.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Bij Professional Partners ben ik recruiter. In deze rol hou ik mij o.a. bezig met het enthousiasmeren van professionals met als doel en de wens dat ze uiteindelijk bij ons in dienst komen. Ik ga hiervoor graag met ze in gesprek om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit zijn keer op keer weer leuke gesprekken, waarbij we samen gaan kijken waar zij nu staan en waar de ambities liggen. Iedere professional heeft zijn persoonlijke verhaal, waarbij ik het leuk vind om vanuit mijn rol een “advies” te geven. Dit geeft mij iedere keer weer ontzettend veel voldoening! Professional Partners is een organisatie waarbij het draait om JOU. Wat vind jij belangrijk? Passen wij als organisatie bij jou? Als het blijkt dat we bij elkaar passen, springen we samen het diepe in.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Ik ga met veel plezier naar mijn werk, mede door mijn leuke, lieve collega’s. Daarnaast kan ik wel zeggen dat ik een winnaarsmentaliteit heb en ik ben pas tevreden als ik met een voldaan gevoel naar huis ga.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Doe vooral dingen waar je energie van krijgt! Krijg je dit niet van je huidige functie, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met mij op! Kortom: Carpe Diem!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.