Gabriela Mourer bij Professional Partners

Meer weten?

Gabriela kan je meer vertellen

Meer info

HR/Backoffice Specialist

Gabriela
Mourer

Meer weten over Gabriela?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Gabriela Mourer - HR/Backoffice Specialist

Maak kennis met Gabriela, onze HR/Backoffice Specialist.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Gabriela, 38 jaar oud en sinds vorig jaar naar Brabant verhuisd waar ik samenwoon met mijn vriend, kat en kippen. In mijn vrije tijd houd ik van fotograferen, sporten, ga ik graag uiteten met vrienden en reis ik graag de wereld rond om mooie nieuwe plekken te ontdekken.

Na mijn opleiding Personeel & Arbeid ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen binnen het sociaal domein. Na een periode gereisd te hebben en een aantal jaren in een andere sector gewerkt te hebben ben ik toch weer teruggekomen op bekend terrein, het sociaal domein.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Eind vorig jaar ben ik het HR-team bij Professional Partners komen versterken. In mijn rol ben ik vraagbaak voor mijn collega’s op gebied van HR. Ik haal veel plezier uit het dagelijkse contact met mijn collega’s en vind het leuk om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier voor onze organisatie blijft werken. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er voldoende ruimte om nieuwe projecten op te pakken. Je krijgt de kans om jezelf op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen, aan de ene kant door nieuwe projecten op te mogen pakken, maar ook door bijvoorbeeld de vele e-learnings die je kunt volgen. Kortom: geen dag is hetzelfde en juist die afwisseling vind ik heel erg leuk.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Doordat je de ruimte krijgt om nieuwe projecten op te pakken, daag je jezelf uit om ook dingen te doen die je eerder nog niet had gedaan.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Heb plezier in wat je doet!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.