Esmée Aalbers bij Professional Partners

Meer weten?

Esmée kan je meer vertellen

Meer info

Business Development Manager Ruimtelijk Domein

Esmée
Aalbers

Meer weten over Esmée?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Esmée Aalbers - Business Development Manager Ruimtelijk Domein

Maak kennis met Esmée, onze Business Development Manager Ruimtelijk Domein.

Deel kort iets over jezelf

Ik ben 44, woon met veel plezier in Den Haag. Naast mijn werkzaamheden bij Professional Partners geef ik hardloop trainingen bij Haag Atletiek en ben ik bootcamp trainer. Ik ga in de weekenden geregeld mee met catering opdrachten van de onderneming van mijn partner, Tutta Italia. Verder geniet ik enorm van onze geweldig leuke, lieve en hele gezellige dochter.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van het ruimtelijk domein. Met onze dienstverlening en oplossingen zorg ik samen met mijn collega’s, dat we invulling geven aan vraagstukken bij onze opdrachtgevers binnen het maatschappelijk domein.

We werken intensief samen met gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en andere organisaties binnen het maatschappelijk domein. Onze opdrachtgevers staan voor grote en complexe opgaven. Doordat ik samen met onze professionals, partners en associates kennis en ervaring deel, zorg ik dat we kunnen blijven aansluiten op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Met het inzetten van webinars, masterclasses en diverse opleidingen vanuit onze Professional Partner Academy, zorgen we voor ondersteuning op actuele thema’s binnen de integratie van het sociaal domein met het ruimtelijk domein.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

De leuke collega’s, de ondernemende mentaliteit en de no-nonsense cultuur binnen Professional Partners maakt dat ik iedere dag veel energie uit mijn werk haal. De korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat ik snel kan schakelen met directie en collega’s. Hierdoor zijn resultaten en successen snel zichtbaar. We durven fouten te maken en in alle openheid kritisch naar onze organisatie te kijken. Hierdoor blijven we leren en zijn we volop in ontwikkeling. Door focus en aandacht op onze gezamenlijke doelstelling werken we als 1 team samen.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Sta open voor elkaars inzichten, gedachten en kennis. Vul elkaar aan en zoek de samenwerking op! Dagelijks leer ik van anderen. Ik hoop dan ook feedback te mogen blijven ontvangen om mezelf in ontwikkeling te houden. Denken in oplossingen, niet in belemmeringen. Mogelijkheden zien en kansen benutten. Altijd met passie, focus en aandacht. En wanneer je een mindere dag hebt, lief zijn voor jezelf en loslaten, om de volgende dag nog beter te kunnen worden in wat je had willen doen! Work hard, play hard!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.