Diana Fermont bij Professional Partners

Meer weten?

Diana kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Overheid

Diana
Fermont

Meer weten over Diana?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Diana Fermont - Regiomanager Overheid

Maak kennis met Diana, onze Regiomanager Overheid. 

Deel kort iets over jezelf 

Mijn naam is Diana Fermont. Ik ben 41 jaar en moeder van twee prachtige kinderen. Na afgestudeerd te zijn als ergotherapeut heb ik vijf jaar in de behandelsector gewerkt alvorens ik in 2007 de overstap maakte naar het advieswerk binnen het sociaal domein.  

Voordat ik bij Professional Partners terecht kwam heb ik 13 jaar gewerkt bij een advies- en detacheringsbureau voor de publieke sector. Hier heb ik diverse functies bekleed waaronder adviseur AWBZ/Wmo, hersteldienstverlener (letselschade adviseur), beleidsadviseur, technisch adviseur en project-, account-, en commercieel manager. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan; sociaal domein breed, de gemeentelijke markt, werkprocessen, bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering. 

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn dochter, zoon, partner, familie en vrienden. We hebben een lieve Old English Bulldog die ook graag knuffelt, speelt en buiten is. We houden van de natuur! We spreken graag met ons sociaal netwerk af voor een gezellige avond met een hapje en een drankje.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Per 1 mei 2020 ben ik gestart als Regiomanager Overheid bij Professional Partners. Hier ben ik het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en de professionals. Door mijn jarenlange ervaring in de uitvoering van adviesopdrachten in het sociaal domein, de nauwe samenwerking met collega's en de dienstverlening en oplossingsgerichtheid van Professional Partners vertalen we de vraag van de opdrachtgever naar een optimaal aanbod. 

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?    

De positieve energie en drive om zo optimaal mogelijk te kunnen werken haal ik uit de samenwerking met de opdrachtgevers, leuke en proactieve collega's en een professionele organisatie waar kwaliteit, innovatie en samenwerken dagelijkse speerpunten zijn. 

Door de platte organisatiestructuur zijn lijnen kort en kun je snel schakelen en zo collega's bevragen/inschakelen per domein en/of expertise. Iedereen wordt direct betrokken, gewaardeerd en in zijn/haar kracht gezet. Het beste uit de mens en professional wordt belicht en zo optimaal mogelijk ingezet. 

De constant in beweging zijnde markt vraagt creativiteit, inzichten, flexibiliteit en innovatie. Dit vraagt een proactieve houding, een kritische blik en continu optimaliseren van kennis en kunde. Dit is uitdagend en houdt je scherp.

Wat zou je anderen willen meegeven?

Sla de handen in elkaar en maak gebruik van elkaars expertise als persoon en professional. Ben kritisch naar elkaar, vul elkaar aan en sta open voor feedback. Leer van elkaar en van jezelf. Zoek de dynamiek op in een constructieve samenwerking om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Elke nieuwe dag biedt ruimte voor verwondering, kansen, mogelijkheden en nieuwe uitdagingen. Grijp deze met twee handen aan en geniet!  

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.