Anke Noordman bij Professional Partners

Meer weten?

Anke kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Overheid

Anke
Noordman

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Anke Noordman - Regiomanager Overheid

Maak kennis met Anke, onze Regiomanager Overheid.

Deel kort iets over jezelf 

Mijn naam is Anke Noordman, 42 jaar en ik woon in Steenwijk met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin en familie, wandel ik veel met onze labrador, loop ik graag hard of ben ik in de sportschool te vinden. 

Ik ben mijn werkende leven gestart als medisch laborant, na een jaar werkzaam geweest te zijn in het ziekenhuis bleek dit vak mij niet te passen en ging ik op zoek naar een praktische opleiding, de opleiding ergotherapie. Deze heb ik met goed gevolg afgerond en na 3 jaar gewerkt te hebben in de behandelsector ben ik naar het advieswerk overgestapt. In 2007 startte ik als indicatieadviseur AWBZ en heb ik vervolgens diverse functies vervuld; Consulent Wmo, Technisch adviseur hulpmiddelen, Kwaliteitsmedewerker Wmo, Ondersteunend Beleidsmedewerker, Projectleider, Ergonomisch adviseur bij Sociaal Medisch Advies vraagstukken, Adviseur Wmo, Schuldhulpverlening & Participatie en Accountmanager Sociaal Domein.

Inmiddels werk ik 14 jaar binnen het sociaal domein. Ook voordat ik bij Professional Partners gestart ben, was ik werkzaam voor een advies- en detacheringsbureau binnen de publieke sector. 

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Als Regiomanager ben ik voor alle betrokkenen het aanspreekpunt in de regio. Vanuit mijn functie bouw ik nieuwe relaties op en onderhoud bestaande relaties. Ik fungeer als sparringpartner voor professionals, specialisten en opdrachtgevers. Ik initieer op creatieve wijze commerciële acties en geef hieraan op efficiënte wijze opvolging. Het genereren van nieuwe opdrachten (projecten, detachering en opleiding) zowel bij bestaande als nieuwe relaties is mijn verantwoordelijkheid.   

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?    

Mijn energie en drive haal ik uit mijn dagelijkse werk, het contact met collega’s, opdrachtgevers en professionals, inspirerende gesprekken voeren met mensen van waaruit nieuwe ideeën ontstaan, dat is wat mijn werk zo leuk maakt. De dagen dat alles “klopt” maar alles anders is gelopen dan gepland! Dat zijn de cadeautjes! 

Wat zou je anderen willen meegeven?

Volg je hart en doe waar jij gelukkig van wordt, want dat is altijd het juiste pad om te bewandelen. Elke dag geeft ruimte voor nieuwe dingen, verwonder en verbaas je, denk in kansen en mogelijkheden en pak nieuwe uitdagingen aan. Maak fouten. En leer van ze. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.