Aimée Boogaard bij Professional Partners

Meer weten?

Aimée kan je meer vertellen

Meer info

Backoffice

Aimée
Boogaard

Meer weten over Aimée?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Aimée Boogaard - Backoffice

Maak kennis met Aimée, onze supportmedewerker.

Deel iets kort over jezelf

Mijn naam is Aimée Boogaard en sinds juli 2021 ben ik onderdeel van het team van Professional Partners. Ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in Zoetermeer. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ikzelf basketbal al zo’n 10 jaar en recentelijk ben ik begonnen met het training geven aan de meiden u-16. Daarnaast breng ik mijn tijd door in de sportschool en vind ik het heerlijk om te skeeleren. Ik kijk ook elk jaar uit om te gaan snowboarden op wintersport. Maar naast al deze sportieve activiteiten ben ik ook zeker goed in bankhangen! Ik ben graag samen met mijn vrienden voor de leukste avonturen en spendeer ik veel tijd met mijn familie.

Ik ben nog student en hoop in juli 2022 mijn Hbo-diploma Toegepaste Psychologie in ontvangst te mogen nemen. Tijdens mijn opleiding houd ik me bezig met het beoordelen en beïnvloeden van gedrag. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een voorlichting, het geven van een training, het coachen van mensen naar een bepaald doel en het doorgaan van een selectieproces. Het werk dat ik doe bij Professional Partners sluit ook deels aan bij mijn opleiding. Hierdoor kan ik meteen de theorie in praktijk brengen.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Binnen Professional Partners ondersteun ik het recruitment team. Hierbij help ik mijn collega’s bij het werven van nieuwe professionals, het schrijven van vacatureteksten en andere klussen waarbij ik mijn collega’s kan ondersteunen. Het mooie aan Professional Partners vind ik de focus op de professional, dat je mee kan denken met hem of haar en helpen deze persoon op de juiste plek te zetten. Ik ben blij een steentje daarin bij te kunnen dragen.

Hoe haal je elke keer weer het beste uit jezelf?

Ik haal elke dag het beste uit mijzelf door mij in een vertrouwde, uitdagende omgeving te begeven waar kansen liggen en mensen waar je op kunt bouwen. Bij Professional Partners zit ik dan ook precies op mijn plek. Ze denken met mij mee en geven mij ondersteuning waar ik dat nodig heb. Het is belangrijk om jezelf in een goede, vertrouwde omgeving te begeven om mooie ontwikkelingen door te maken.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Ik zou aan anderen willen meegeven: Maak van jouw passie je werk. Zorg ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Werk is zo’n groot onderdeel van je leven dat het zonde is om iets te doen waar je geen plezier in hebt.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.