Agnes Baptist bij Professional Partners

Meer weten?

Agnes kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Agnes
Baptist

Meer weten over Agnes?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Agnes Baptist - Regiomanager Zorg

Maak kennis met Agnes, onze Regiomanager Zorg.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Agnes Baptist. Ik ben 43 jaar jong en woon samen met mijn man en twee kinderen in het Groene Hart. Van oorsprong ben ik apothekersassistente en ben ik mijn loopbaan begonnen in apotheek Hoek van Holland. Na een aantal jaren ben ik in aanraking gekomen met detachering. Elke keer weer een andere opdracht met daarbij nieuwe uitdagingen. Dat beviel mij wel! In eerste instantie zelf als gedetacheerde en later als teamleider, accountmanager en nu als regiomanager. In mijn vrije tijd maak ik graag kleding of lees ik graag een boek.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Sinds oktober 2018 werk ik als Regiomanager Zorg bij Professional Partners. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de regio’s Midden Holland, Groot Rotterdam Rijnmond en Zuid West Nederland. De apothekersassistenten die in deze regio’s wonen/werken en bij ons in dienst zijn, vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Mijn functie is vrij uitgebreid en divers. Zo ben ik dagelijks bezig met het plaatsen van een apothekersassistent op een leuke opdracht, maar daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor de professionals en opdrachtgevers. Dit is een groot onderdeel van mijn werk. Uiteraard hoort daar ook acquisitie bij. Dit is ook een leuk onderdeel van mijn functie. Daarnaast geniet ik van het rekruten van nieuwe apothekersassistenten. Het is al met al een hele veelzijdige functie.

Binnen de farmacie zijn we sterk aan het groeien. Van kleine openbare apotheken tot in grote academische ziekenhuizen zijn we te vinden. Samen met mijn collega’s zetten wij dat stapje extra.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Als je bij een organisatie zoals Professional Partners werkt, dan ga je elke dag met plezier naar je werk. We zijn met elkaar aan het bouwen om de farmacie-tak op de kaart te zetten. Niet alleen met de collega’s op kantoor, maar ook met de assistenten in het werkveld. Tot nu toe slagen we daar goed in.

Het geeft echt een heel goed gevoel als een opdrachtgever je belt om te vertellen hoe tevreden hij/zij is met de assistent die je beschikbaar hebt gesteld. Of een assistent waarbij je net die leuke opdracht hebt weten te vinden waar hij/zij zo naar uit heeft gekeken. Ja, dat maakt mijn werk wel echt leuk!

Naast de workshops en masterclasses die door Professional Partners worden aangeboden om jezelf te ontwikkelen, bieden we de assistenten ook vakgerichte cursussen of trainingen aan. Hier proberen we met elkaar een passend onderwerp te vinden, welke aansluit bij de kennis en interesses van onze assistenten. Dit houdt ook mij scherp en zorgt voor een leuke interactie met onze assistenten.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Dat Professional Partners dé plek is waar je echt wil werken! Een warm persoonlijk bedrijf, waar tijd is voor wie jij bent en wat je wil.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan kom ik graag met je in contact.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.