Esmée Aalbers bij Professional Partners

Meer weten?

Esmée kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Overheid

Esmée
Aalbers

Meer weten over Esmée?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners: Esmée Aalbers - Regiomanager Overheid

Maak kennis met Esmée, onze Regiomanager Overheid.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Esmée Aalbers. Ik ben 43 jaar en opgegroeid in Rhenen met mijn ouders en twee zussen. Op mijn 18e ben ik voor mijn opleiding en bijbaan naar Den Haag verhuisd. Hier woon ik inmiddels nog steeds met veel plezier samen met mijn dochter van 11.  

Voordat ik bij Professional Partners terechtkwam, ben ik 15 jaar werkzaam geweest in de IT, waaronder 10 jaar bij Centric. Hier heb ik o.a. kennis opgedaan van werkprocessen en ontwikkelingen binnen de gemeentelijke markt. Naast mijn werk ben ik hardlooptrainer bij Haag Atletiek.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn dochter, partner, vrienden en familie. Ik ga graag kijken naar de hockeywedstrijden van mijn dochter en we zijn vaak samen op het strand. Voor een borrel of een hapje eten spreek ik geregeld af met vrienden en familie. Mijn moeder woont in Italië vlakbij Rome, maar we zien elkaar ondanks de afstand gelukkig regelmatig. Mijn partner werkt in de horeca en heeft zijn eigen Italiaanse foodtruck. In het weekend ga ik weleens met hem mee naar een festival of evenement. Het is altijd ontzettend leuk en gezellig om samen op een evenement te staan en samen te werken.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik werk alweer 3,5 jaar met veel plezier als Regiomanager bij Professional Partners. Hele leuke, ambitieuze en innovatieve organisatie, waar ik het aanspreekpunt ben voor onze opdrachtgevers en professionals. Met onze dienstverlening en oplossingen zorg ik, samen met mijn collega’s, dat we invulling geven aan vraagstukken bij onze opdrachtgevers binnen het sociaal domein.

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

De leuke collega’s, de ondernemende mentaliteit en de no-nonsense cultuur binnen Professional Partners maakt dat ik iedere dag veel energie uit mijn werk haal! De korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat ik snel kan schakelen met directie en collega’s. Hierdoor voel ik me betrokken en dat geeft me energie om ergens voor te gaan. Je voelt je serieus genomen en waardevol als individu binnen de organisatie!

Ik streef ernaar om met mijn interesse in mensen en bedrijfsprocessen onze doelstellingen te behalen. In samenwerking met mijn collega’s probeer ik zoveel mogelijk nieuwe inzichten op te doen en dat houd me kritisch en scherp. Ik sta open voor nieuwe dingen en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan. Ik leer mezelf steeds meer open te stellen, omdat ik weet dat ik dan in mijn kwetsbaarheid van “fouten” kan leren.

Als hardlooptrainer “dwing” ik mezelf om creatief en oplossingsgericht te denken. Bijvoorbeeld wanneer ik een training voorbereid voor atleten met een eigen doelstelling, maar ook gewoon omdat je van hardlopen ontzettend veel energie krijgt!

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

Sta open voor elkaars inzichten, gedachten en kennis. Vul elkaar aan en zoek de samenwerking op! Dagelijks leer ik van anderen. Ik hoop dan ook feedback te mogen blijven ontvangen om mezelf in ontwikkeling te houden. Denken in oplossingen, niet in belemmeringen. Mogelijkheden zien en kansen benutten. Altijd met passie, focus en aandacht. En wanneer je een mindere dag hebt, lief zijn voor jezelf en loslaten, om de volgende dag nog beter te kunnen worden in wat je had willen doen!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.