Bettie van Sandwijk-Hoorn bij Professional Partners

Meer weten?

Bettie kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Bettie
van Sandwijk-Hoorn

Meer weten over Bettie?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Samen zijn wij Professional Partners - Bettie van Sandwijk-Hoorn - Regiomanager Zorg

Maak kennis met Bettie, onze Regiomanager Zorg.

Deel kort iets over jezelf

Mijn naam is Bettie van Sandwijk. Ik ben 41 jaar oud en woon samen met mijn man en onze twee zoontjes (van 3 en 4 jaar oud) in het mooie en rustige Maartensdijk. We wonen zeer landelijk, maar toch vlakbij Utrecht en Hilversum.

Zo'n 12 jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt bij de Rabobank als accountmanager MKB. Echter was deze functie niet goed te combineren met mijn jonge gezin. In 2017 heb ik besloten om het roer om te gooien en iets heel anders te gaan doen. Zo ben ik de opleiding apothekersassistente via de Capabel Onderwijs Groep gaan doen, welke ik met succes in een jaar heb afgerond. Nadat ik bij een paar openbare apotheken aan de slag ben gegaan, kwam ik op advies van een apotheker, in contact met Myrte Groen van Professional Partners. We hadden meteen een goede klik en kreeg ik de mogelijkheid om als regiomanager binnen de organisatie aan de slag te gaan. Voor mij de perfecte combinatie, waarbij mijn eerdere ervaring als accountmanager en die van apothekersassistent zeer goed van pas komt!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met mijn gezin. Verder heb ik een jong paard, waarmee ik in de toekomst (hopelijk) veel rijplezier ga beleven.

Wat is jouw rol binnen Professional Partners?

Ik ben op 1 december 2019 in dienst getreden bij Professional Partners als regiomanager Zorg. Daarbij ben ik de eerste 3 maanden zelf gedetacheerd geweest als apothekersassistent. Het was een fijne manier om zelf ook te ervaren hoe het is om gedetacheerd ergens aan de slag te gaan.

Per 1 maart j.l. was het voor mij zover, ik ben daadwerkelijk aan de slag gegaan als regiomanager. De provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant vallen onder mijn regio.

Met veel plezier ga ik gemotiveerde en enthousiaste apothekersassistenten, die woonachtig zijn in mijn regio, benaderen (waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit). Vervolgens ga ik leuke apotheken/ opdrachtgevers binnen de farmacie zoeken, waar de apothekersassistenten tijdelijk of voor een langere periode gedetacheerd kunnen worden. Zo ben ik constant op zoek naar de perfecte match!

Hoe haal je elke dag weer het beste uit jezelf?

Communiceren met mensen en iets voor een ander kunnen betekenen geeft me dagelijks veel energie.

Ik vind het belangrijk dat ik met de apothekersassistenten, die binnen mijn regio vallen, goed, open en helder communiceer. Dat ze op tijd aangeven waar ze wellicht op de werkvloer tegenaan lopen (bijvoorbeeld het ontbreken van een stukje kennis/ vaardigheden). Samen met de apothekersassistent(e) wil ik dan gaan kijken welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen. Met elkaar in gesprek blijven is voor mij een speerpunt!

Goed communiceren met de apotheken/ opdrachtgevers binnen de farmacie vind ik van groot belang. Daarbij probeer ik te achterhalen naar wat voor type een opdrachtgever op zoek is en welke kwaliteiten daarbij horen. Zo kan ik beter nagaan wie van onze apothekersassistenten het beste bij de opdrachtgever past. Verder vind ik het contact met de apotheken/ opdrachtgevers binnen de farmacie belangrijk, vind ik belangrijk dat ik goed bereikbaar ben en dat er laagdrempelig contact is.

Wat zou je aan anderen willen meegeven?

De afgelopen maanden heb ik mogen ervaren hoe warm en persoonlijk bedrijf Professional Partners is. Ik ben blij en trots dat ik voor dit bedrijf mag werken!

Mocht jij als apothekersassistente(e) of apotheker/ opdrachtgever binnen de farmacie interesse hebben om een keer vrijblijvend met elkaar in contact te komen, voel je dan vrij om mij te bellen of te mailen.

Verder wens ik iedereen al het goeds toe. Probeer gezond te blijven en er voor elkaar te zijn.

Wie weet tot ziens!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.