Nicolette Dinkela bij Professional Partners

Meer weten?

Nicolette kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Nicolette
Dinkela

Meer weten over Nicolette?

Klik hier

088 - 031 35 35

 

Deel deze pagina

Werken als GZ-psycholoog of basispsycholoog?

Ben jij GZ-psycholoog of basispsycholoog en wil jij weten of detachering bij jou past? 

Als gedetacheerde ben je vaak projectmatig aan het werk bij diverse opdrachtgevers. Zo ben je in het bezit van een vast contract met een goed salaris en een auto of een ov-abonnement. Daardoor ervaar je rust en zekerheid. Wel zo fijn, zeker als je vaste verplichtingen hebt 

Je hoeft je ook nooit druk te maken om een nieuwe opdracht of uitdaging, dat regelen wij voor jou.Natuurlijk wel in samenspraak. Ben je weer toe aan een nieuwe uitdaging of is je project afgerond? Dan bereid jij je weer voor op een nieuwe uitdaging. 

Samen maken we het verschil. 

Detacheren is sneller leren  

In vaste dienst, bij een gespecialiseerde detacheerder, kijk jij bij allerlei interessante opdrachtgevers in de keuken. Zo leer je heel snel hoe het overal werkt en doe je sneller ervaring op dan de psycholoog die op één functie zit. Door deze variatie én door aan allerlei disciplines te proeven kom jij er ook veel sneller achter wat jou het beste ligt en waarin jij je graag verder wilt ontwikkelen. 

Professional Partners ® investeert graag in het door ontwikkelen van jouw kennis en expertise via onze eigen Academy. Zo ontwikkel je jezelf als mens én als professional. 

Onze aanpak in detachering  

Als je kiest voor Professional Partners ®, kies je voor een flexibele HR-dienstverlener binnen de publieke sector. Alles wat wij doen, draait uiteindelijk om ervoor te zorgen dat de juiste professionals op de juiste plek aan de slag kunnen. Op het juiste moment én met de juiste kennis & ervaring.  

Zo zorgen we samen voor de perfecte combinatie. 

Wij bieden jou  

Een interessante, uitdagende functie waarin je kennismaakt met verschillende opdrachtgevers en zo in verschillende keukens kunt kijken en ervaring op kunt doen 

Wij bieden jou een goed salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ. Een aantrekkelijke, dynamische en collegiale werkomgeving. Verder bespreken we graag samen met jou wat nog meer belangrijk voor je is. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag kennis met ons maken om te kijken of we een goede match zijn? Ik hoor heel graag van je!   

Bel mij dan op 06-28500902 , mail naar: n.dinkela@professionalpartners.nl of vul onderstaand formulier in.

Hartelijke groet,  

Nicolette Dinkela  

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.