Ilona Vrieze bij Professional Partners

Meer weten?

Ilona kan je meer vertellen

Meer info

Recruiter

Ilona
Vrieze

Meer weten over Ilona?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Traineeship Jeugd - Start 5 juli 2021

Het traineeship Jeugd is een gestructureerd werk- en opleidingsprogramma waarbinnen jij je binnen een jaar ontwikkelt tot volwaardig jeugdconsulent. Je krijgt de kans om met een groep enthousiaste young professionals praktisch te leren, je professionele netwerk te vergroten en je doet direct ervaring op bij gemeentelijke opdrachtgevers in het publiek domein. Je ontwikkelt jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ben je gemotiveerd? Mooi, we vertellen je graag meer. 

Tijdens het traineeship Jeugd

Start je met een basisopleiding van een maand waarbij theorie en praktijk tuaties worden gecombineerd. Al onze trainers en coaches zijn experts binnen hun vakgebied en dagelijks werkzaam in het publiek domein.

Een maand in de schoolbanken. En wat dan?

Nadat je hebt laten zien dat je de theorie goed beheerst, ga je 10 weken als young professional onder supervisie stage lopen bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Hierbij ga je jouw kwaliteiten, kennis en kunde in de praktijk toepassen. Leren en werken staan centraal. Je bent na 10 weken in staat zelfstandig te werken als jeugdconsulent. Je hebt laten zien waartoe je in staat bent. Je krijgt een mooi salaris en baanzekerheid! Goed gedaan.

Wat ga je doen?

Als jeugdconsulent begeleid jij gezinnen en jeugd naar de juiste hulpverlening en doet dit alles met veel kennis en gevoel. Je bied maatwerk en je hebt kennis van het vak. Op deze manier weet jij welke maatregelen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Het afhandelen van dossiers, indicaties en het vastleggen van rapportages zijn werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent. Daarnaast heb je kennis van de Jeugdwet, weet welke actualiteiten er spelen en weet jij hoe je moet omgaan met complexe en uitdagende situaties. Door jouw ervaring weet jij dit steeds beter uit te voeren en te signaleren.  

Dat trotse gevoel wanneer er weer na lange tijd een lach verschijnt op de gezichten van de kinderen, jongeren en gezinnen die je begeleidt, daar gaan we voor.

Wat vragen wij van jou?

Heb jij:

 • Recentelijk een hbo-opleiding afgerond? (Bijvoorbeeld: Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work of Pedagogiek?)
 • Misschien zelfs al een jaar relevante werkervaring?
 • Flinke dosis enthousiasme en bevlogenheid?
 • Fulltime beschikbaarheid?
 • Tijd en motivatie om in jezelf te investeren én je te ontwikkelen?

Herken je jezelf in wat we vragen? Mooi, dan zijn we op de juiste weg.

Wat krijg je van ons?

 • Volledig verzorgde opleiding en begeleiding tot jeugdconsulent
 • Opdoen van ervaring in de praktijk
 • Gewoon een goed salaris dat past bij jou ambitie en met helder perspectief
 • Goede pensioenregeling, voor als het opeens al later is
 • Uitdagende opdrachten, net wat bij jouw kennis en ervaring past
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden, want we zien jou graag groeien als mens én als professional
 • Persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching, omdat je bij ons geen nummer bent
 • Bepaal zelf aan welke workshops & masterclasses je deelneemt, zodat je jezelf als mens én als professional kunt blijven ontwikkelen.

Zou je meer willen weten of wil je direct reageren?

Plan een afspraak in of solliciteer direct. We leren je graag kennen.

Solliciteer nu voor het Traineeship Jeugd.

Bel 088-0313535 of schrijf je in!

Je cv als pdf of Word-document
In plaats van een CV kun je ook je LinkedIn-profiel geven.