Nicolette Dinkela bij Professional Partners

Meer weten?

Nicolette kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Nicolette
Dinkela

Meer weten over Nicolette?

Klik hier

088 - 031 35 35

 

Deel deze pagina

Ervaren professional bij Professional Partners Psychologie

Voor Professional Partners is het belangrijk dat jij voldoening uit je werk haalt in een omgeving die bij je past. Wij hebben contact met GGZ-instellingen, ziekenhuizen, gemeenten, zelfstandige psychologenpraktijken en professionals in de zorg. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op jouw ervaring en jouw wensen.  

Wil je snel een mooi cv opbouwen door ervaring op te doen met verschillende doelgroepen? Of vind je het interessant om online consults te geven? Wil je weten hoe je pensioen geregeld is en verzekerd zijn van een vast contract? Wij hebben volop mogelijkheden. 

GGZ-instellingen, gemeenten en ziekenhuizen, alles is mogelijk. 

In ziekenhuizen, GGZ-instellingen, gemeenten maar ook zelfstandige psychologenpraktijken, bieden wij een werkplek die bij jou past!   

Vanwege de grote verscheidenheid en diversiteit van psychologen en opdrachtgevers, streven wij altijd naar een "win-win" situatie. Door van beide kanten kennis, kunde en ervaring te delen kunnen alle partijen groeien; niet alleen jij als individu maar ook de organisatie waar jij op dat moment werkzaam bent. 

Afwisselend werk? Ja zeker! 

Jij houdt van afwisselend werk, bouwt jouw cv graag snel op en bent verzekerd van een vaste baan. Er is mogelijkheid om ervaring op te doen binnen zeer diverse doelgroepen. Je wilt graag het lijden van cliënten verminderen en zorg op maat kunnen leveren. Het ene moment ben je werkzaam binnen de jeugdzorg en stel je diagnoses. Je geeft bijvoorbeeld voorlichting en ondersteuning aan de cliënt, de ouders en het verdere systeem. Het volgende moment bied je complexe zorg aan een cliënt binnen de volwassen ggz of een geriatrisch cliënt. 

Binnen de klinische psychologie zul je vaak nauw samenwerken met collega’s in een multidisciplinair team. Je overlegt veel met elkaar om de zorg zo optimaal mogelijk te verzorgen rondom de cliënt. 

In dezelfde week kan het voorkomen dat je in een zelfstandige psychologenpraktijk werkt en komen cliënten direct naar jou met hun hulpvraag. Daarin kan online hulp bieden ook een mogelijkheid zijn. 

Waar jij ook staat in jouw loopbaan, of je nu een basis- , gz- of klinisch psycholoog bent, wij vinden voor jou de plek waar jij tot je recht komt, door kunt groeien en het verschil kan maken! 

Binnen onze academy leren wij graag van jou en je collega’s. Zo kun je bijdragen aan de kennis van anderen en tegelijkertijd ook weer leren van je collega’s. Dit doen we door met elkaar e-learnings, masterclasses en webinars te bouwen, verzorgen en te volgen. Er zijn ook intervisiegroepen. Mocht je tijdens jouw opdracht een vakinhoudelijke vraag hebben, dan kunnen we schakelen met een van onze ervaren professionals zodat je optimale ondersteuning krijgt en altijd een sparringspartner hebt. 

Natuurlijk is er ook ruimte tot het volgen van cursussen passend bij jouw vakgebied. Dit doen wij natuurlijk altijd in goed overleg met elkaar. 

Werk met inhoud
Omdat je het belangrijk vindt om te doen wat aansluit bij jouw idealen. 

Positieve werksfeer
Die praktijken waar jij je thuis voelt. Die vinden wij voor je. Want daar ben jij op je best. 

Veel verschillende ervaringen
Zodat je cv snel een boost krijgt. En jij ook op persoonlijk vlak snel groeit. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan snel contact met ons op en maak jouw wensen kenbaar!

Je cv als pdf of Word-document
In plaats van een CV kun je ook je LinkedIn-profiel geven.