Agnes Baptist bij Professional Partners

Meer weten?

Agnes kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Zorg

Agnes
Baptist

Meer weten over Agnes?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de apotheek? Start jouw nieuwe avontuur als apothekersassistent bij Professional Partners!

Werken bij Professional Partners

Met Professional Partners, kies je voor een flexibele HR-dienstverlener binnen de publieke sector. Bij Professional Partners staan onze mensen centraal en vormen het hart van onze organisatie. Wij werken niet vanuit opportunisme om een opdracht te vervullen, maar zorgen ervoor dat de juiste professionals, op de juiste plek, op het juiste moment aan de slag kunnen. Zo zorgen we samen voor de perfecte combinatie. 

Professional Partners vindt net als jij een positieve en sociale werksfeer belangrijk, biedt jou inhoudelijk afwisselend werk aan en helpt je graag jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken met ruimte voor veel eigen initiatief.

Als je als mens én als professional bij ons past en wij bij jou, dan gaan we er samen voor en halen we het beste in elkaar naar boven.

Wat ga je doen?

Je werkt in een apotheek wanneer er op dat moment behoefte is aan extra ondersteuning. Dit kan zijn aan de balie waar je direct contact hebt met de patiënten, maar ook op een bereidingsafdeling van een ziekenhuis of binnen de farmaceutische dienstverlening aan het bed van de patiënt. Maar misschien ook wel bij een apotheekhoudende huisarts in de praktijk.

Daarnaast investeert Professional Partners graag in de ontwikkeling van jouw kennis en expertise via onze eigen Academy. Je werkt in vaste dienst, je gaat aan de slag met leuke, enthousiaste professionals en je gaat werken bij verschillende opdrachtgevers. Zo leer je heel snel hoe het werkt en doe je sneller ervaring op dan de apothekersassistente die op één functie zit.

Wat kan je verwachten?

Een interessante, uitdagende functie waarin je kennismaakt met verschillende opdrachtgevers en zo in verschillende keukens kunt kijken. Als gedetacheerde ben je projectmatig aan het werk bij diverse opdrachtgevers.

Zo ben je in het bezit van een vast contract met een goed salaris en een auto of een ov-abonnement. Daardoor ervaar je rust en zekerheid. Je hoeft je ook niet druk te maken over een nieuwe opdracht of uitdaging, dat regelen wij voor jou. Natuurlijk wel in overleg.

Wie ben jij?

Jij houdt van gevarieerd werk en wilt graag bezig zijn met verschillende werkzaamheden, waardoor jij altijd weer met een frisse blik en energie aan iets nieuws begint.  Daarnaast vind jij een goede werksfeer zeer belangrijk. Je wilt jezelf kunnen zijn en genieten van wat je doet! 

De combinatie van hard werken en momenten kiezen om te ontspannen is voor jou belangrijk, waardoor je iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen, jezelf kunt doorontwikkelen en kunt groeien als professional én als mens.

Daarnaast ben jij beschikbaar voor minimaal 24 uur per week, heb jij jouw opleiding tot apothekersassistent afgerond en minimaal 1 jaar relevante werkervaring. 

Kortom

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Dan zoeken wij jou en leren we je graag kennen.

Neem contact op met:

Agnes Baptist 
06 51 73 44 99
a.baptist@professionalpartners.nl

of sollicteer direct door onderstaand formulier in te vullen.

Solliciteer direct en start jouw nieuwe avontuur!
We leren je graag kennen.

Je cv als pdf of Word-document
In plaats van een CV kun je ook je LinkedIn-profiel geven.