Rogier van der Meer bij Professional Partners

Meer weten?

Rogier kan je meer vertellen

Meer info

Directeur

Rogier
van der Meer

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Werving & Selectie

Een duurzame, uitgebalanceerde vaste formatie, als basis voor kwalitatief uitstekende dienstverlening.
Daar zorgen we voor.
Wij verdiepen ons in uw cultuur, ambitie en behoefte. Begrijpen wat u als opdrachtgever nodig heeft.

Samen komen we tot de gewenste profielschets.
Soms is dat die door de wol geverfde, bevlogen professional met gevoel voor verhoudingen en de juiste drive. Maar dat kan ook door ons zelf opgeleid, ambitieus talent zijn dat popelt om aan de slag te gaan, een frisse wind meebrengt en nieuw elan.

We werven, kwalificeren en selecteren de passende kandidaat. Dat doen we door ons eigen netwerk voor u te activeren en beschikbaar te maken, maar ook door fysieke en online (video)campagnes op te stellen en te managen. Daarom werken we in Nederland al jaren samen met campussen, hogescholen en universiteiten waar we kennis, ervaring en contacten mee delen en zijn we actief in diverse netwerkorganisaties.

Per opdracht wordt op basis van een ideaal profiel een unieke campagne voor u samengesteld. Wij weten op welk moment en waar de juiste kandidaat zich bevindt. En omdat we begrijpen dat talent en ambitie ruimte en aandacht nodig heeft, leggen we de verbinding op het juiste moment met de juiste boodschap.

We zijn binnen onze vakgebieden gespecialiseerd in professionals en staffuncties. Ons netwerk voorziet ook in kandidaten op (team)management, bestuurlijk- en directieniveau.

Wilt u meer weten of bent u zelf toe aan een nieuwe uitdaging?

Neemt u dan contact met ons op.
Vanzelfsprekend behandelen we elk verzoek discreet en zorgvuldig.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.