Sebastiaan Coops bij Professional Partners

Meer weten?

Sebastiaan kan je meer vertellen

Meer info

Junior Projectleider

Sebastiaan
Coops

Meer weten over Sebastiaan?

Klik hier

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Opleiding & Masterclasses

Wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen het maatschappelijk domein op een leuke, ongedwongen manier? Dat kan! Professional Partners geeft complete opleidingen, workshops & masterclasses binnen onze kennis- en vakgebieden.
Onze opleidingen, workshops & masterclasses worden aangeboden op meerdere locaties door heel Nederland en gegeven door onze docenten en professionals.

Een aantal van deze trainingen zijn zelfs bij uitstek geschikt om ook via e-learning in onze digitale leeromgeving aan te bieden. Soms in aanloop naar een masterclass zodat je goed voorbereid aan de slag gaat en soms om je bestaande kennis op een efficiƫnte manier op te frissen. Je bepaalt zo zelf wanneer het jou goed uitkomt.

Natuurlijk voorzien we ook jouw eigen afdeling van de nieuwste inzichten, versterken en ontwikkelen we competenties en houden we kennis actueel met uitgebalanceerde programma's.

Meer weten over deze programma's, beschikbare modules en leercycli? Dan maken onze adviseurs graag een afspraak met je om samen de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.