Daniëlle Rebel bij Professional Partners

Meer weten?

Daniëlle kan je meer vertellen

Meer info

Regiomanager Overheid

Daniëlle
Rebel

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Data-analyse & Smart monitoring

Uitstekende dienstverlening begint bij goed bestuur, het ontwikkelen van visie en het organiseren van teams die daar uitvoering aan geven.
Wij ondersteunen en adviseren u daar graag bij.
U bent bekend met managementrapportages waarmee het reilen en zeilen van uw organisatie, ketenpartners, uw afdeling of misschien wel de individuele caseload achteraf in beeld wordt gebracht.
Welke inzichten krijgt u als we alle beschikbare informatie verbinden en in een veel breder perspectief voor u plaatsen?

Wat als we u zouden vertellen dat u waarschijnlijk maar een fractie van de informatie gebruikt die binnen uw organisatie, ketenpartners of team aanwezig is?

En de data die links en rechts aanwezig is, is die eigenlijk wel veilig conform de huidige richtlijnen en voldoen die nog wel aan alle eisen die hieraan worden gesteld? Is dat de verantwoordelijkheid van applicatiebeheer of van een externe systeemleverancier?

We nemen u graag mee in de mogelijkheden die er zijn en adviseren u concreet in toepasbare oplossingen waarmee data-gedreven werken en organiseren voor u van onschatbare waarde zullen worden.
Wat gebeurt er nou eigenlijk écht bij uw ketenpartners en hoe identificeren we tijdig de risico’s zodat u waar nodig kunt corrigeren?
Multidisciplinaire toepassingen waarmee u als bestuurder, directievoerder of anderszins verantwoordelijke voor beleid of uitvoering in het maatschappelijk domein nou eens écht grip krijgt op kosten, resultaten en de effecten van veranderende beleidskeuzes.

Wilt u meer weten over data-veiligheid, toepassingen of aansluiten op één van onze monitors?

Het begint met één klik.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Bel 088-031 3535 of stel hieronder je vraag.