Guido Stürtz bij Professional Partners

Meer weten?

Guido kan je meer vertellen

Meer info

Directeur

Guido
Stürtz

088 031 35 35

 

Deel deze pagina

Dienstverlening is samenwerken

Organisaties in het maatschappelijk domein zijn altijd in beweging en staan telkens voor grotere uitdagingen. Dat kan haast ook niet anders.
Ze staan midden in de dynamiek van een veranderende samenleving die steeds hogere eisen stelt aan de manier hoe antwoorden, oplossingen en dienstverlening worden geleverd.
Technologische vernieuwingen die van grote invloed zijn en hoge verwachtingen scheppen.
Een overheid die zelfregulering en samenwerking tussen partners in de maatschappij steeds meer faciliteert en bestuurlijke ambities die moeten worden waargemaakt.

We kennen de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan.

Daarom werken we goed samen met gemeenten, provincies, ziekenhuizen, welzijnsorganisaties en maatschappelijk dienstverleners.
Maar hoe geef je invulling aan duurzame, betrouwbare en stabiele dienstverlening en bedrijfsvoering, nu en in de toekomst?

Dat doen we door samen met onze professionals, partners en associates kennis en ervaringen te delen maar deze ook toegankelijk te maken via onze aPP, kennisportals en Academy.
We brengen formatieve capaciteit op uitvoerend-, management en beleidsniveau op orde door onze detacherings- en interim oplossingen.
We leiden de talenten van de toekomst nu al op en kunnen u zo voorzien van ervaren professionals voor zowel uw interne als externe formatie.

Tot slot onderzoeken en structureren we informatie- en dataprocessen. We maken data door monitors en dashboarding toegankelijk en geven u zo onafhankelijk en actueel inzicht in hoe het écht zit, van macro- tot microniveau. Zo ondersteunen we u in uw anticiperend vermogen, onderbouwde besluitvorming en kunnen we opdrachtgevers kwalitatief adviseren.

We werken graag samen.

Publiek Private samenwerking draagt écht bij aan uw ambitie en doelstellingen.

Samen doen we wat we beloven én laten we zien waar we voor staan.

Bel 088-0313535 of stel hieronder uw vraag als u wilt weten hoe we het nieuwe samenwerken vorm geven.