Alias: corporateHeroBlock

Trainingen Beschermd wonen

Beschermd wonen wijzigt per 1 januari 2024: er komt een doordecentralisatie.
Dat betekent nieuwe taken die bij gemeenten komen te liggen. Wil jij als gemeente goed voorbereid zijn? Professional Partners biedt verschillende oplossingen op maat om gemeenten bij deze overgang te ondersteunen.


De training wordt verzorgd door experts op het gebied van Beschermd Wonen. De trainers zijn deskundig in het werkgebied en hebben meerdere jaren ervaring. Ze hebben passie voor het onderwerp en passie voor de doelgroep en ze vinden het belangrijk dat de kennis over Beschermd Wonen verbeterd wordt bij hun collega’s uit de Wmo.

De training over Beschermd Wonen geeft een brede basiskennis die nodig is om met Beschermd Wonen aan de slag te gaan. Daarnaast leer je alles over de actualiteit en doordecentralisatie.

Alias: infoListBlock

Het pakket

Natuurlijk bieden we altijd al onze trainingen en opleidingen aan als maatwerk. Zo ook dit pakket. Zo kies je zelf wat je wil op basis van wat het beste bij jouw team past. Wil je meer weten neem dan contact op met onze Academy. Welke onderdelen er ook gekozen worden, het belooft een praktijk gerichte training te worden dankzij de jarenlange ervaring van onze trainers op het gebied van Beschermd wonen.

Pakketopbouw

 • Trainingen
 • Supervisie
 • Casuïstiek overleg
 • Coaching on the job
 • Terugkom dagen

Alias: sollicitatieProcesBlock

Training beschermd wonen

De onderdelen

Scholingsbijeenkomst

Scholingsbijeenkomst

De training over beschermd wonen geeft een brede basiskennis gericht op de actualiteit en doordecentralisatie. De training is gericht op vraagstukken die in het Wmo-team spelen.

Supervisie

Supervisie

Persoonlijke en structurele overleggen waarin de professionele voortgang van de consulenten besproken wordt aan de hand van zelf ingebrachte casussen.

Casuïstiek overleg

Casuïstiek overleg

We gaan het proces langs welke doorlopen wordt bij het beoordelen van een aanmelding. Hierbij wordt in het bijzonder gekeken naar wetgeving en wettelijk voorliggende voorzieningen.

Coaching on the job

Coaching on the job

De trainers draaien mee op de werkvloer om zo deskundigheid over te dragen. Vraagstukken worden zo samen direct opgepakt.

Terugkomdagen

Terugkomdagen

De cursist heeft nu voldoende kennis in huis om op verschillende punten de regie voeren op een casus. Daarnaast worden er terugkomdagen georganiseerd zodat alle vergaarde kennis actueel en relevant blijft.

Alias: infoListBlock

Flexibele pakketten

Naast het volledige pakket is het ook mogelijk om te kiezen voor de deel pakketten. Neem hiervoor contact op met Sebastiaan Coops academy@professionalpartner.nl.

Volledig pakket

 • 1. Opleiding dag
 • 2. Casuïstiek overleg
 • 3. Supervisie / vragen
 • 4. Training on the Job
 • 5. Terugkomdag

Alias: tekstblok

De training wordt verzorgd door experts op het gebied van Beschermd Wonen. De trainers zijn deskundig in het werkgebied en hebben meerdere jaren ervaring. Ze hebben passie voor het onderwerp, daarnaast vinden ze het belangrijk dat de kennis over Beschermd Wonen verbeterd wordt bij hun collega’s uit de Wmo.

De training over Beschermd Wonen geeft een brede basiskennis die nodig is om met Beschermd Wonen aan de slag te gaan. Daarnaast leer je alles over de actualiteit en doordecentralisatie.

Alias: quoteBlock

Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer informatie willen ontvangen over ons pakket en de mogelijkheden bespreken? , Bel 088 031 35 35 en vraag naar Sebastiaan Coops of mail s.coops@professionalpartners.nl

Ga goed voorbereid 2024 in.

Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer informatie willen ontvangen over ons pakket en de mogelijkheden bespreken?
Bel 088 031 35 35 en vraag naar Sebastiaan Coops of mail s.coops@professionalpartners.nl

×
Inloggen
×
Jouw favoriete vacatures
Wij gebruiken cookies om de statistieken van onze site bij te houden. Meer weten? Lees onze privacyverklaring.