Tom de Ouden bij Professional Partners

Meer weten?

Tom kan je meer vertellen

Meer info

Ontwikkeling & Expertise

Tom
de Ouden

Meer weten over Tom?

Klik hier

088 031 3535

 

Deel deze pagina

Professional Partners Academy

Welkom bij de Professional Partners Academy!

Wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen het maatschappelijk domein op een leuke, ongedwongen manier? Dat kan! Professional Partners geeft complete opleidingen, workshops & masterclasses binnen onze kennis- en vakgebieden.

Onze opleidingen, workshops & masterclasses worden aangeboden op meerdere locaties door heel Nederland en gegeven door onze docenten en professionals.

Een aantal van deze trainingen zijn zelfs bij uitstek geschikt om ook via e-learning in onze digitale leeromgeving te volgen. Soms in aanloop naar een masterclass zodat je goed voorbereid aan de slag gaat en soms om je bestaande kennis op een efficiënte manier op te frissen. Je bepaalt zo zelf wanneer het jou goed uitkomt.

Natuurlijk voorzien we ook jouw eigen afdeling van de nieuwste inzichten, versterken en ontwikkelen we competenties en houden we kennis actueel met uitgebalanceerde programma's.

Meer weten over deze programma's, beschikbare modules en leercycli? Dan komen onze adviseurs graag naar jouw afdeling toe om samen de mogelijkheden te bespreken!

Stil blijven staan of jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen?

Bel 088-0313535 of stel hieronder je vraag als je wilt weten hoe we onze kennis met je delen én in de praktijk brengen.